Wie zijn wij?

Wij zijn Babs Lenders en Vivi Ament, beiden vaktherapeuten en beiden hebben we een hart voor ons vak! We stellen ons even voor.

Mijn naam is Babs Lenders en na mijn afstuderen (2008) heb ik jaren als vaktherapeut (dramatherapeut) gewerkt in een grote organisatie in de zorg. In 2017 ben ik mijn eigen praktijk gestart. In mijn praktijk Babs Lenders praktijk voor Dramatherapie, behandel ik kinderen, jongeren en volwassenen wanneer zij zijn vastgelopen in hun ontwikkeling of in hun leven. Mijn therapie richt zich op rouw- en verliesverwerking, hulpvragen omtrent gescheiden ouders, gedrags- en/of ontwikkelingsstoornissen, angstproblemen en sociaal-emotionele problemen.

Toneelspelen is mijn passie en in al die jaren dat ik toneel speel zie ik wat de kracht ervan is. Het biedt nieuwe inzichten, geeft je een krachtig gevoel, biedt de veiligheid om te oefenen met ander gedrag en laat je ervaren wat je allemaal kan of graag zou willen kunnen!

Voor mij als therapeut is het belangrijk dat degene die naar mijn praktijk komt zich op zijn of haar gemak voelt en zich vertrouwd gaat voelen met mij en de therapie. Op die manier ontstaat er veiligheid, vertrouwen en vrijheid om te werken aan hulpvragen en doelen voor de behandeling. Ik stem af op jouw behoeften!

Voor meer informatie neem gerust een kijkje op mijn website Babs lenders praktijk voor dramatherapie

beeldende therapie, cognitieve gedragstherapie en schematherapie

Mijn naam is Vivi Ament. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als behandelaar binnen een (grote) verslavingszorg instelling, ben ik daarnaast een volgende stap in mijn carrière gaan maken. Een eigen praktijk!

Ik ben sinds 2017 gestart met mijn eigen praktijk Vievster, als vaktherapeut beeldend. In mijn praktijk behandel ik jongeren en volwassenen met uiteenlopende klachten.

Naast het beeldend werken, heb ik me verdiept in de cognitieve gedragstherapie. Dit is een heldere, directe en concrete manier van werken die ontzettend cliëntgericht is. 
Enige tijd geleden heb ik de schematherapie kunnen toevoegen aan mijn manier van werken. Deze therapievorm geeft zoveel verdieping maar ook mogelijkheden. Deze mogelijkheden laten zich heel goed combineren met beeldend werken en de CGT. 

In mijn praktijk combineer ik beeldend werken met cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Een zeer krachtige combinatie!