Praktijk in Uden

Babs Lenders en Vivi Ament zijn 2 gedreven vaktherapeuten die hun krachten gebundeld hebben als Vaktherapie Uden. Dit doen zij om vaktherapie meer op de kaart te zetten en om duidelijk uit te leggen wat vaktherapie inhoudt, hoe zij werken en wat zij betekenen voor de mensen die naar hun praktijken komen.

Zij hebben beiden een eigen praktijk en hebben hun handen ineen geslagen. Hun missie is om vaktherapie meer bereikbaar te maken. En vooral het belang en de kracht van non-verbale therapie te laten zien!

Vaktherapie is een ervaringsgerichte therapie waarbij het doen centraal staat. De nadruk ligt op het ervaren en ondergaan, waardoor problemen zichtbaar worden en bewerkt kunnen worden. Vaktherapie is een non-verbale therapie, er hoeft niet gepraat te worden. Er wordt een veilige setting gecreƫerd om moeilijke onderwerpen zichtbaar te maken. Problemen worden snel duidelijk, omdat ze letterlijk in beeld komen. Dat is de kracht van vaktherapie!

Vaktherapie is op een zichzelf staande therapie voor uiteenlopende klachten en problemen. Vaktherapie is voor iedereen, in alle leeftijden. Je hoeft geen ervaring te hebben en je hoeft het ook zeker niet te kunnen. Het gaat om het doen (en ervaren), op die manier wordt er gewerkt aan doelen en hulpvragen. Meer informatie over vaktherapie vind je op de pagina wat is vaktherapie?